Home / KULTÚRA / Film a TV / Brad Pitt a Leonardo DiCaprio si zahrajú v dráme Quentina Tarantina o vražde Sharon Tate

Brad Pitt a Leonardo DiCaprio si zahrajú v dráme Quentina Tarantina o vražde Sharon Tate

LOS ANGELES 2. marca (WebNoviny.sk) – Brad Pitt a Leonardo DiCaprio budú znovu spolupracovať s režisérom a scenáristom Quentinom Tarantinom. Ako informovala spoločnosť Sony Pictures, dvojica si zahrá vo filmárovom pripravovanom projekte Once Upon a Time in Hollywood.

Podľa Tarantina je to príbeh, ktorý „sa odohráva v roku 1969 v Los Angeles. Hlavnými postavami sú Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bývalá hviezda westernového televízneho seriálu, a jeho dlhoročný kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Obaja sa snažia pretĺkať v Hollywoode, ktorý už nespoznávajú. Rick však má veľmi slávnu susedku…Sharon Tate.“

Odporúčame:
Zomrel režisér Lewis Gilbert, natočil tri filmy o Jamesovi Bondovi

Na scenári vraj pracoval päť rokov. „Veľmi sa teším na vyrozprávanie tohto príbehu o L.A. a Hollywoode, ktoré už neexistujú, a nemôžem byť šťastnejší z dynamického spojenia DiCapria a Pitta ako Ricka a Cliffa,“ uviedol 54-ročný Tarantino vo vyhlásení.

S Pittom už Tarantino spolupracoval na snímke Nehanební bastardi z roku 2009 a s DiCapriom na westerne Divoký Django z roku 2012.

Svetová premiéra snímky je predbežne ohlásená na 9. augusta 2019, teda na 50. výročie smrti spomínanej Tate. Tehotnú ju 9. augusta 1969 brutálne zavraždila skupina fanatikov združených okolo Charlesa Mansona. Spolu s ňou prišli o život aj ďalší štyria ľudia.

Viac k témam: Brad Pitt, film, Leonardo DiCaprio, Once Upon a Time in Hollywood
Zdroj: Webnoviny.sk – Brad Pitt a Leonardo DiCaprio si zahrajú v dráme Quentina Tarantina o vražde Sharon Tate © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Oscar 2024: Najlepším filmom sa stal Oppenheimer, sošku získala aj Ukrajina a Cena prišiel nahý (foto)

Tohtoročné udeľovanie Oscarov ovládla epická historická životopisná dráma Oppenheimer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *