Home / šport / Ostatné športy / Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy

Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy

aktualizované 22. februára 7:52

PJONGČANG 22. februára (WebNoviny.sk) – Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová obsadila vynikajúce 5. miesto v superkombinácii žien na zimných olympijských hrách v kórejskom Pjongčangu. Od bronzu ju delilo 65 stotín sekundy.

Po zjazde figurovala mladá Slovenka na 13. mieste, no druhým najlepším slalomovým kolom sa posunula o osem priečok nahor.

„Urobila som chyby, ktoré ma stáli lepší čas. Vedela som, že som do cieľa prišla s náskokom, ale mohlo to byť lepšie. Pri dobrej jazde sa dala zlikvidovať celá strata. Robila som drobné chyby…“ povedala po pretekoch Vlhová pre RTVS. Ďalšia Slovenka Barbara Kantorová skočila osemnásta.

Odporúčame:
ZOH 2018 Zimné olympijské hry v Pjongčangu (online)

Zlato si vyjazdila Švajčiarka Michelle Gisinová, striebro putuje do USA zásluhou Mikaely Shiffrinovej, bronz získala Wendy Holdenerová zo Švajčiarska. Iba Holdenerová dosiahla v slalome lepší čas ako Vlhová. V slalome vypadla líderka po zjazde Američanka Lindsey Vonnová.

 

Viac k témam: Petra Vlhová, zjazdové lyžovanie, Zjazdové lyžovanie ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Petra Vlhová dosiahla na ZOH 2018 v Pjongčangu skvelý výsledok, od medaily ju delilo 65 stotín sekundy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *