Home / KULTÚRA / Film a TV / Na Oscaroch sa predstavia aj Gal Gadot a Mark Hamill

Na Oscaroch sa predstavia aj Gal Gadot a Mark Hamill

LOS ANGELES 22. februára (WebNoviny.sk) – Na jubilejnom 90.ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied sa predstavia aj herečky Gal Gadot, Kelly Marie Tran, Gina Rodriguez, Zedaya, Eva Marie Saint a ich kolegovia Mark Hamill, Oscar Isaac,Wes Studi, Lin-Manuel Miranda a Armie Hammer. V stredu to oznámili producenti oscarového ceremoniálu Michael De Luca a Jennifer Todd.

Odporúčame:
Zverejnili nominácie na Oscara, ovládla ich Podoba vody

Menovaní tak doplnili zoznam už skôr zverejnených osobností, ktoré budú predstavovať nominovaných a odovzdávať prestížne ceny. Sú nimi Viola Davis, Laura Dern, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Tiffany Haddish, Margot Robbie, Emma Stone, Daniela Vega, Mahershala Ali, Chadwick Boseman,Tom Holland a Kumail Nanjiani.

Zoznamu kandidátov v aktuálnom ročníku udeľovania Oscarov vládne fantasy dráma Podoba vody s 13 nomináciami. Osem si na konto pripísala historická vojnová snímka Dunkirk, sedem má kriminálna dráma Tri billboardy kúsok za Ebbingom, po šesť získali tituly Najtemnejšia hodina a Niť z prízrakov a po päť majú v hre Blade Runner 2049 a Lady Bird. Udeľovanie cien americkej Akadémie filmových umení a vied sa uskutoční v nedeľu 4. marca v hollywoodskom Dolby Theatre. Moderátorom galavečera bude Jimmy Kimmel.

Informácie pochádzajú z agentúry AP, webstránky deadline.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: clo, Európska únia, Oscar, USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Na Oscaroch sa predstavia aj Gal Gadot a Mark Hamill © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *