Home / šport / Hokej / Tím Spojených štátov pred zápasom so Slovákmi rieši streleckú efektivitu

Tím Spojených štátov pred zápasom so Slovákmi rieši streleckú efektivitu

PJONGČANG 19. februára (WebNoviny.sk) – Hokejová reprezentácia Spojených štátov amerických má na zimných olympijských hrách 2018 v kórejskom Pjongčangu problém so streleckou efektivitou.

V troch vystúpeniach v základnej B-skupine strelili Američania iba štyri góly – menej zásahov dosiahli len Nóri (2) a domáci Kórejčania (1). Naopak, americkí hráči sa prezentujú početnou streľbou: na súperových brankárov vyslali 96 pokusov, viac striel vyprodukovali iba Kanaďania.

Cieľom trénera Tonyho Granata pred zápasom proti Slovensku o postup do štvrťfinále je zvýšiť produktivitu hráčov. „Utváranie si gólových príležitostí pre nás nie je všetko. Hľadáme spôsoby, ako ich môžeme aj využiť. Myslím si, že máme v tíme veľa strelcov, ktorí šance tvoria, no teraz sa nad sebou musia zamyslieť a tvrdšie pracovať pred bránkou, aby dostali puk do siete,“ povedal Granato. Duel USA – Slovensko je na programe v utorok o 4.10 h SEČ. V B-skupine vo vzájomnom zápase triumfovali Američania 2:1.

Viac k témam: americká hokejová reprezentácia, hokej, Hokej ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, slovenská hokejová reprezentácia, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Tím Spojených štátov pred zápasom so Slovákmi rieši streleckú efektivitu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *