Home / SVET / Trump sa stretol so zranenými obeťami streľby na strednej škole, lekárom poďakoval za pomoc

Trump sa stretol so zranenými obeťami streľby na strednej škole, lekárom poďakoval za pomoc

PARKLAND 17. februára (WebNoviny.sk) — Americký prezident Donald Trump sa stretol s obeťami nedávnej streľby na floridskej škole, ktoré sa zo svojich zranení zotavujú v nemocnici v Pompano Beach.

Prezident navštívil nemocnicu spolu s manželkou Melaniou v piatok, pričom sa poďakoval lekárom, sestrám a záchranárom za ich „úžasnú“ prácu a „rekordne“ rýchlu reakciu v súvislosti s tragédiou. Prvé obete previezli záchranári do nemocnice do dvadsiatich minút. Prezident uviedol, že je „veľmi smutné, že sa niečo takéto mohlo stať“.

Odporúčame:
FBI čelí veľkej kritike, tip o strelcovi z Floridy a jeho túžbe zabíjať dôkladne nepreverili

Devätnásťročný Nikolas Cruz zastrelil v stredu na strednej škole v Parklande v americkom štáte Florida 17 ľudí a 14 ďalších zranil. Polícia páchateľa po čine zadržala a medzičasom už čelí obvineniam z niekoľkonásobnej vraždy.

Viac k témam: Donald Trump, Florida, nemocnica, streľba na strednej škole, USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Trump sa stretol so zranenými obeťami streľby na strednej škole, lekárom poďakoval za pomoc © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina ako terorista a Západ ako sponzor terorizmu. Kremeľ podľa ISW využíva napätie po tragédii v Moskve

Piatkový útok na Crocus City Hall, ku ktorému sa prihlásila extrémistická skupina Islamský štát, neprežilo prinajmenšom 143 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *