Home / šport / Ostatné športy / Video: Výber sveta si opäť poradil s nováčikmi z USA, najužitočnejším hráčom sa stal Bogdanovič

Video: Výber sveta si opäť poradil s nováčikmi z USA, najužitočnejším hráčom sa stal Bogdanovič

LOS ANGELES 17. februára (WebNoviny.sk) – Výber sveta zdolal nováčikov USA 155:124 v piatkovom exhibičnom stretnutí v rámci víkendového programu zápasu hviezd zámorskej basketbalovej NBA.

„Domáci“ tím bol zložený z novicov a hráčov, ktorí v profilige nastupujú vo svojej druhej sezóne. Podujatie má v tomto formáte za sebou štvrtú edíciu, tretíkrát uspel Svet. Ocenenie pre najužitočnejšieho hráča duelu získal srbský krídelník Bogdan Bogdanovič. Dvadsaťpäťročný hráč Sacramenta Kings nastrieľal aj vďaka siedmim trojkám 26 bodov.

„Vážim si každý zápas, v ktorom dostanem príležitosť. Vždy sa snažím byť najlepší,“ povedal pre The Canadian Press Bogdanovič, ktorý má na konte aj šesť asistencií. Z mladých Američanov bol najúspešnejší Jaylen Brown s 35 bodmi a 10 doskokmi.

Odporúčame:
Video: Antetokunmpo prekonal rekord Abdula-Jabbara, triple-double v NBA dosiahol aj Jokič

„Hviezdny“ víkend bude pokračovať sobotňajšími súťažami zručností a v ten istý deň vyvrcholí súbojom Tímu LeBron proti Tímu Curry (už v nedeľu ráno 2.00 h SEČ). Akciu hostí rekordný šiesty raz Los Angeles. Finančný výťažok poputuje miestnym charitám.

NBA

Výber USA – Výber sveta 124:155 (32:40, 27:38, 29:40, 36:37)
Najviac bodov: J. Brown 35 (10 doskokov), Kuzma 20, Tatum 15 – Hield 29 (5 trojok), Bogdan Bogdanovič 26 (7 trojok), Murray 21

Viac k témam: basketbal, NBA
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Výber sveta si opäť poradil s nováčikmi z USA, najužitočnejším hráčom sa stal Bogdanovič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *