Home / šport / Hokej / Na zápase olympijského hokejového turnaja sa objavil Kimov imitátor, zatkla ho polícia

Na zápase olympijského hokejového turnaja sa objavil Kimov imitátor, zatkla ho polícia

PJONGČANG 14. februára (WebNoviny.sk) – Juhokórejská polícia zatkla imitátora severokórejského vodcu Kima Čong-una, ktorý sa prešiel pred sektorom s fanúšikmi Severnej Kórey a mával ich smerom takzvanou „vlajkou zjednotenia“, ktorá zobrazuje modrý Kórejský polostrov na bielom podklade.

Podľa svetových agentúr Kimov imitátor, ktorý sa všetkým predstavoval len ako „Howard z Austrálie“, sa popod sektorom so severokórejskými fanúšikmi prešiel iba raz, načo ho usporiadatelia usadili na jeho miesto. Neskôr za ním prišla bezpečnostná služba a vyviedla ho z arény.

Odporúčame:
ZOH 2018 v Pjongčangu: Hokej (program, výsledky, tabuľky)

Juhokórejská polícia zatiaľ nevysvetlila, prečo bolo potrebné austrálskeho fanúšika zatknúť. „Takto ja predsa vyzerám,“ snažil sa Howard vysvetľovať policajtom, že neurobil nič zlé. Oblečený mal podľa vzoru severokórejského diktátora dlhý čierny kabát, na tvári slnečné okuliare a na hlave charakteristický Kimov účes.

Spoločný tím oboch Kóreí, ktorý pozostáva z 23 juhokórejských a dvanástich severokórejských hokejistiek, nakoniec podľahol Japonsku 1:4. Už predtým prehral zhodne 0:8 so Švajčiarskom aj so Švédskom, skončil teda na poslednom štvrtom mieste v základnej skupine B a do play-off nepostupuje.

Viac k témam: Hokej ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, Japonsko, Južná Kórea, Kim Čong-un, KĽDR Kórejská ľudovodemokratická republika, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Na zápase olympijského hokejového turnaja sa objavil Kimov imitátor, zatkla ho polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *