Home / SLOVENSKO / Foto: Podnikateľ Martinka sa po tretí raz oženil, jeho vyvolenou sa stala Rakúšanka Jana

Foto: Podnikateľ Martinka sa po tretí raz oženil, jeho vyvolenou sa stala Rakúšanka Jana

BRATISLAVA 14. februára (WebNoviny.sk) – Presne na Valentína o 14:00 sa slovenský podnikateľ Karol Martinka po tretí raz oženil. Jeho vyvolenou je rakúska občianka a podnikateľka Jana Klima, ktorá sa venuje life koučingu, mentálnym tréningom, výlučne v Rakúsku so zameraním sa na zámožné klientky.

„Janka je natoľko úspešná žena, že ja sám sa pri nej cítim ako zlatokop. Podniká aj v oblasti nehnuteľností a spomenul by som ešte jej, drahé  hobby, ktorým je chov raritných druhov mačiek ako sú Lykoi, Elf a perspektívne aj Caracal,“ povedal Martinka pre portál WebNoviny.sk.

Svadobný obrad vo Viedni

Svadobný obrad bol vo Viedni. Svedkom ženícha bol viceprezident Izraelskej kultúrnej obce vo Viedni Dezoni Dawaraschwili a neveste svedčila jej 22-ročná dcéra. Svadobná hostina bola v známom viedenskom hoteli Sacher v plnej réžií nevesty ako prekvapenie pre ženícha.

Nevestine šaty navrhla prominentná srbská návrhárka Milica Polskaya pôsobiaca v Kazachstane, ktorá je veľmi úspešná a vyhľadávaná na instagrame. Martinka pre WebNoviny.sk uviedol, že na svadbe mali 22 hostí „Pozvali sme len rodinu a najlepších priateľov. Pre nás to bol nezabudnuteľný deň,“ priblížil.

Zoznámil sa 30.decembra 2017

Martinku často spájajú s politikmi z éry premiéra Vladimíra Mečiara. „Mečiara som osobne nestretol od roku 1998 a iných slovenských, či zahraničných politikov sme nepozývali,“ konštatoval Martinka pre WebNoviny.sk, ktorý vstúpil do stavu manželského po tretí raz a po krátkej známosti. S manželkou Jankou sa zoznámil 30.decembra 2017.

„Zoznámila nás spoločná známa z Rakúska, ktorá ešte veľmi dobre poznala moju zosnulú manželku. Vedela, že každý z nás už hľadá len lásku a tak sa rozhodla, že nás dá dokopy. Bolo to rande naslepo vo Viedni a po troch dňoch sme sa zasnúbili. Obom nám chýbala láska a keď sme ju spolu našli, nebolo na čo čakať. Verím, že do tretice mi to vyjde, pretože život je príliš krátky na to, aby mal človek prežiť čo i len deň bez lásky. Po tom všetkom, čo som v živote prežil, je pre mňa láska vždy na prvom mieste a som rád, že som ju po troch rokoch strádania opäť našiel,“ dodal pre WebNoviny.sk Martinka.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Podnikateľ Martinka sa po tretí raz oženil, jeho vyvolenou sa stala Rakúšanka Jana

 

Viac k témam: Karol Martinka
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Podnikateľ Martinka sa po tretí raz oženil, jeho vyvolenou sa stala Rakúšanka Jana © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *