Home / šport / KHL / Slovan sa pripravuje na záver základnej časti KHL, proti Minsku chcú vyhrať

Slovan sa pripravuje na záver základnej časti KHL, proti Minsku chcú vyhrať

BRATISLAVA 12. februára (WebNoviny.sk) – Keďže v nadnárodnej KHL je počas konania ZOH 2018 pauza, hokejisti Slovana Bratislava môžu iba trénovať. Po krátkych dovolenkách sa už „belasí“ pripravujú v Bratislave.

„Spoločne s trénerským tímom sme hráčom stanovili program, ktorý obsahuje okrem tréningov na ľade a tréningov na suchu v každom týždni aj nejaký ten deň voľna. Zápas proti Viťazu je ešte ďaleko, preto nie je potrebné zarezávať denne. Chcem, aby chlapcov tréningy na ľade bavili. Smerujeme, samozrejme, k tomu, aby sme posledné zápasy v základnej časti súťaže zvládli a získali čo najviac bodov. Verím, že pokoríme bieloruský Minsk a s vynikajúcimi fanúšikmi sa rozlúčime najlepšie, ako to len pôjde,“ povedal bieloruský tréner Eduard Zankovec.

V Slovane aktuálne trénuje 19 hokejistov. Tých doplnia v ďalšom týždni aj hráči s dvojcestnými zmluvami, ktorí nastupujú v extralige na základe striedavých štartov – Patrik Bačík, Marek Hecl, Boris Sádecký a Pavol Skalický. Na záverečné dve stretnutia v základnej časti KHL by mal mať Slovan k dispozícii olympionika Patrika Lampera či Juraja Bezúcha.

Odporúčame:
Američan Ebert opúšťa HC Slovan Bratislava, sezónu dohrá vo Švédsku

Aktuálny káder v tréningovom procese: Štěpánek, Sedláček, Kožiak – Sersen, Meszároš, Švarný, Černý, Després, Hedera – Z. Boychuk, Garbutt, Colby Genoway, Hrnka, Réway, Ščerbatov, Marek Sloboda, Andrej Šťastný, Viedenský, Baranov. Informuje oficiálny web Slovana Bratislava.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, KHL, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovan sa pripravuje na záver základnej časti KHL, proti Minsku chcú vyhrať © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *