Home / šport / Ostatné športy / Vlhová je na zozname lyžiarov na prvé olympijské zlato, Jansrud veští minimálne jedno prekvapenie

Vlhová je na zozname lyžiarov na prvé olympijské zlato, Jansrud veští minimálne jedno prekvapenie

PJONGČANG 11. februára (WebNoviny.sK) – Slovenská slalomárka Petra Vlhová sa ocitla na zozname lyžiarov, ktorí by na XXIII. ZOH v juhokórejskom Pjongčangu mohli vybojovať svoje premiérové zlato „pod piatimi kruhmi“. Menoslov adeptov zostavila agentúra AP.

„Vlhová je potenciálna vyzývateľka pre Mikaelu Shiffrinovú. Mala iba 18 rokov, podobne ako Američanka, keď sa predstavila v Soči 2014, kde Slovenka v slalome obsadila 19. pozíciu. Teraz je to už etablovaná slalomárka, o čom svedčia aj dve tohtosezónne prvenstvá vo Svetovom pohári,“ napísala spomenutá agentúra.

Odporúčame:
ZOH 2018 v Pjongčangu: Zjazdové lyžovanie

Okrem Vlhovej by mohli premiérovo siahnuť na najcennejší kov zo ZOH aj Švajčiari Beat Feuz a Wendy Holdenerová či Taliani Dominik Paris a Sofia Goggiová. „Určite sa dočkáme minimálne jedného prekvapenia, možno aj dvoch,“ myslí si Nór Kjetil Jansrud.

 

Viac k témam: Mikaela Shiffrinová, Petra Vlhová, Zjazdové lyžovanie ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Vlhová je na zozname lyžiarov na prvé olympijské zlato, Jansrud veští minimálne jedno prekvapenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *