Home / šport / Hokej / Český obranca Tomáš Voráček opúšťa kabínu „belasých“, zakotví v pražskej Sparte

Český obranca Tomáš Voráček opúšťa kabínu „belasých“, zakotví v pražskej Sparte

PRAHA 31. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský účastník hokejovej KHL HC Slovan Bratislava, ktorý už dávnejšie prišiel o šancu postúpiť do play-off, pokračuje v uvoľňovaní svojich hráčov. Najnovšie opúšťa kabínu „belasých“ Tomáš Voráček.

Odporúčame:
Je to definitívne, Jágr podpísal zmluvu s Kladnom

Český obranca sa vracia do rodnej krajiny. Podľa aktuálnych informácií si 27-ročný bek bude obliekať dres pražskej Sparty, ktorej defenzívu rozšíril v záverečný deň prestupového obdobia spolu s lotyšským reprezentačným obrancom so skúsenosťami aj z NHL Artursom Kuldom z čínskeho tímu Červená hviezda Kchun-lun.

„Tomáš Voráček je defenzívnym typom obrancu a sľubujeme si od neho najmä zvýšenie dôrazu v predbránkovom priestore,“ uviedol pre klubový web športový manažér Sparty Michal Broš na adresu ostravského rodáka, ktorý si českú extraligu zahral už za Vítkovice, Liberec a Mladú Boleslav.

Voráček má na konte aj viac ako 20 štartov za národný tím Česka. Sparte by mal byť k dispozícii v piatkovom zápase v Hradci Králové. „Som rád, že ma Slovan uvoľnil. Všetko sa udialo rýchlo a môj presun sa stihol dotiahnuť do konca prestupového obdobia. Sparta je najslávnejší český klub s obrovskou tradíciou,“ skonštatoval Tomáš Voráček.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, HC Sparta Praha, hokej, Tomáš Voráček
Zdroj: Webnoviny.sk – Český obranca Tomáš Voráček opúšťa kabínu „belasých“, zakotví v pražskej Sparte © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *