Home / šport / Hokej / Chára sa ako správny kapitán Bostonu zastal spoluhráča Marchanda

Chára sa ako správny kapitán Bostonu zastal spoluhráča Marchanda

BOSTON 30. januára (WebNoviny.sk) – Útočník Bostonu Bruins Brad Marchand počas uplynulého víkendu nemal v Tampe Bay veľa priaznivcov počas exhibičného Zápasu hviezd NHL.

Našli sa aj takí, ktorí na 29-ročného krídelníka pískali. Zrejme pre jeho tvrdý štýl hry, ktorým rád provokuje hráčov súpera.

Odporúčame:
Video: Chára v Bostone kŕmil holuby, vyzval ku krajšiemu zaobchádzaniu so zvieratami

Ako správny kapitán sa za svojho spoluhráča z Bostonu postavil obranca Zdeno Chára. Na instagrame zverejnil fotografiu s kanadským útočníkom a pripojil aj textovú podporu v angličtine a slovenčine.

„Pamätám si, ako keby to bolo včera, keď som bol v roku 2008 v posilňovni a pripravoval sa na zápas. V televízii práve vysielali juniorský svetový šampionát a tento mladý chalan dal za Kanadu gól, vrhol sa na plexisklo a hodil hokejku do publika. Hovorím si: ‚Kto je k**** tento chalan?‘ Náš vtedajší tréner J. Whitesides duel sledoval spolu so mnou, pozrel sa na mňa a hovori: ‚Ten je náš.‘ Keď sa presunieme v čase o pár rokov dopredu, Brad mal veľký vplyv na zisk nášho Stanley Cupu v roku 2011 aj na zlate pre Kanadu na majstrovstvách sveta a Svetovom pohári 2016. Keď začal hrať v NHL, páčil sa mi jeho záujem a otvorenosť učiť sa. Niečo také dôležité pre kohokoľvek v akomkoľvek fachu, alebo jednoducho v reálnom živote. Som za neho veľmi šťastný, že sa mu tvrdá práca a snaha vracajú. Gratulujem Marshy a ďakujem za to, ako si náš klub reprezentoval na Zápase hviezd v Tampe. Tvoj kapitán,“ napísal Zdeno Chára na sociálnej sieti, už dvanástu sezónu kapitán Bostonu.

Viac k témam: Boston Bruins, Brad Marchand, hokej, NHL, Zápas hviezd NHL, Zdeno Chára
Zdroj: Webnoviny.sk – Chára sa ako správny kapitán Bostonu zastal spoluhráča Marchanda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Káder slovenskej reprezentácie opúšťa brankár a traja útočníci. Tím trápi najmä zdravotný stav Hrivíka

S tímom v príprave na májové majstrovstvá sveta v Česku nepokračuje brankár Dávid Hrenák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *