Home / šport / Ostatné športy / Hviezdny Griffin mení v NBA dres, Pistons za neho veľa obetovali

Hviezdny Griffin mení v NBA dres, Pistons za neho veľa obetovali

DETROIT 30. januára (WebNoviny.sk) – Klub zámorskej basketbalovej NBA Detroit Pistons získal hviezdu Los Angeles Clippers Blaka Griffina. Spoločne s ním pribudnú do organizácie Pistons Willie Reed a Brice Johnson.

Opačným smerom putovali Tobias Harris, Boban Marjanovič a Avery Bradley. Clippers tiež dostali chránený prvý a nechránený druhý výber v drafte. „Myslíme to vážne s našimi ambíciami a potvrdili sme to týmto veľkým posilnením tímu,“ cituje oficiálny web profiligy majiteľa Detroitu Toma Goresa.

Odporúčame:
Video: Boston tesne vyhral v Denveri, kľúčovou postavou Milwaukee bol „lietajúci Grék“ Antetokunmpo

Dvadsaťosemročný päťnásobný účastník zápasu hviezd Griffin nastúpil v tejto sezóne na 33 stretnutí s priemermi: 22,6 bodu, 7,9 doskoku a 5,4 asistencie na zápas.

„Blake patrí k najlepším hráčom ligy. Keď dostanete príležitosť angažovať takéhoto basketbalistu, spravíte to. Tento obchod samozrejme nie je bez rizika, obetovali sme za neho veľa – Tobias Harris je jedným z najpracovitejších hráčov, akých som stretol, navyše so skvelým charakterom,“ dodal Gores.

Ambiciózny Detroit figuruje na 9. priečke v tabuľke Východnej konferencie a bude mať ešte čo robiť, aby si zabezpečil postup do play-off.

Viac k témam: Avery Bradley, basketbal, Blake Griffin, Boban Marjanovič, Brice Johnson, Detroit Pistons, Los Angeles Clippers, NBA, Tobias Harris, Willie Reed
Zdroj: Webnoviny.sk – Hviezdny Griffin mení v NBA dres, Pistons za neho veľa obetovali © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Diskár Alekna prekonal najstarší mužský atletický rekord, namerané údaje však museli upraviť

Nový svetový rekordér dokázal niečo, čo sa nepodarilo v úspešnej kariére jeho otcovi Virgilijusovi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *