Home / SLOVENSKO / Finančno-sprostredkovateľská spoločnosť FinGO úspešne zvládla štart do nového roka

Finančno-sprostredkovateľská spoločnosť FinGO úspešne zvládla štart do nového roka

BRATISLAVA 29. januára 2018 (WBN/PR) – Hlavnou myšlienkou spoločnosti FinGO je spájať online a offline vo svete financií. Pomocou nových technológií a strategických spoluprác prináša svojim obchodným partnerom nových klientov v oblasti hypoték, životného poistenia a zhodnocovania úspor.

Posledné týždne sa centrála FinGO ako plnohodnotný samostatný finančný agent FINGO.SK sústredila na dotiahnutie spolupráce s finančnými inštitúciami. Mesiac dozadu malo FINGO.SK podpísaných 18 spoluprác. Počas vianočných sviatkov sa spoločnosť posunula o obrovský krok dopredu a vykročila do nového roka tou správnou nohou. Aktuálne má podpísanú zmluvu so spoločnosťou FinGO  už vyše 40 finančných inštitúcií. Jedná sa teda o viac ako 100% nárast v počte nových partnerov.

 „Veľkou pridanou hodnotou, ktorú oceňujú naši obchodní partneri je sloboda voľby pri výbere produktov pre klienta. Nechceme ich nijak obmedzovať, preto bolo našim hlavným cieľom mať zmluvu so všetkými dôležitými spoločnosťami na finančnom trhu.  A to sa nám vo veľmi krátkom čase podarilo. Tešíme sa z každej jednej spolupráce a pracujeme na tom, aby sme finančným inštitúciám dodali spokojných klientov.“  zdôraznila Ing. Katarína Kostková, riaditeľka pre úvery, ktorá úspešne zabezpečila podpisy zmlúv s bankami a expresné doručenie nových províznych čísiel.

Opýtali sme sa Petra Marka, riaditeľa externých distribučných kanálov poisťovne NN, ako vníma spoluprácu so spoločnosťou FinGO. „Spoločnosť FinGO považujeme za strategického partnera. Zaujala nás myšlienka spájania online a offline vo svete financií a tešíme sa na úspešnú spoluprácu.“

FINGO.SK má divíziu investícií

Na Slovensku sme svedkami ekonomického rastu, ktorý sa do každodenného života ľudí premieta v pozitívnom vývoji zamestnanosti, zvýšenej spotrebe, ale aj priestorom na vytváranie si rezerv.

Práve tvorba finančného vankúša a jeho efektívne zhodnocovanie sa javia ako slabé stránky slovenských domácností, na čo opakovane upozorňuje i NBS.  Spoločnosť FINGO.SK túto skutočnosť  citlivo vníma a prostredníctvom divízie investícií prináša klientom riešenia v oblasti zhodnocovania úspor.

Pozíciu riaditeľa pre investičné poradenstvo a stratégiu spoločnosti FINGO.SK od 15.1.2018 zastáva Ing. Miroslav Tamáš. Profesionálnu kariéru odštartoval v roku 2003 v Citibank, kde profesionálne a manažérsky vyrástol do pozície riaditeľa pobočkovej siete. Následne pôsobil vo finančných skupinách Metlife a AXA. Popri viac ako 10 -ročných skúsenostiach s vedením predaja sa od roku 2008 špecializuje na oblasť investovania a zhodnocovania finančných prostriedkov.

Opýtali sme sa Miroslava Tamáša, prečo spojil sily s FINGO.SK a aké sú ciele spoločnosti s divíziou investovania:

„Spoločnosť FINGO.SK ma oslovila progresívnym konceptom, spájajúcim moderný prístup k finančnému poradenstvu a veľkým dôrazom na kvalitu a odbornosť. Po pracovných skúsenostiach z finančných inštitúcií ide z môjho pohľadu o prirodzený rast smerom k trhu s jasnou víziou adresnej pomoci klientom pri vytváraní a riadení ich finančných rezerv.

Cieľom divízie investovania je v súčinnosti s obchodným tímom implementovať moderný systém v oblasti zhodnocovania úspor a zároveň poskytnúť  podporu a byť garantom odbornej úrovne poradcov.“

Viac k témam: finančné sprostredkovanie, FinGo
Zdroj: Webnoviny.sk – Finančno-sprostredkovateľská spoločnosť FinGO úspešne zvládla štart do nového roka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Matovič: Danko je dobrý obchodník a je presvedčený, že Slovensko nikdy nemalo lepšieho šéfa parlamentu, ako bol on sám (video)

Voľbu predsedu parlamentu plánuje koalícia odložiť až do času po eurovoľbách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *