Home / šport / Cyklistika / Jazdcov tímu Quick-Step Floors zrazilo počas tréningu nákladné auto, Čecha čaká operácia stavcov

Jazdcov tímu Quick-Step Floors zrazilo počas tréningu nákladné auto, Čecha čaká operácia stavcov

JOHANNESBURG 26. januára (WebNoviny.sk) – Veľkú smolu mal počas tréningu v Juhoafrickej republike český cyklista Petr Vakoč. Spolu s tímovým kolegom Laurensom De Plusom zo zoskupenia Quick-Step Floors ich totiž zrazilo nákladné auto. Kým Belgičan vyviazol z incidentu s menšími zraneniami, Čecha v nemocnici čaká operácia zlomených stavcov.

Odporúčame:
Sagan je tretí v rebríčku UCI World, v rebríčku UCI WorldTour má 90 bodov

„Trénovali sme a náhle som počul hlasný zvuk, vzápätí som videl Petra a Laurensa ležať na zemi. Auto som nevidel prichádzať, muselo ich zasiahnuť ľavým zrkadlom alebo ľavou časťou karosérie,“ povedal na tímovom webe Bob Jungels, ktorý bol so spomenutou dvojicou na tréningu.

„Zavolali sme ambulanciu, popri čakaní na lekárov sme s nimi komunikovali. Pomohla nám aj žena, ktorá bola neďaleko,“ doplnil Jungels. Informácie priniesol oficiálny web zoskupenia Quick-Step Floors.

Viac k témam: cyklistika, dopravná nehoda, Quick-Step Floors
Zdroj: Webnoviny.sk – Jazdcov tímu Quick-Step Floors zrazilo počas tréningu nákladné auto, Čecha čaká operácia stavcov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Peter Sagan musí v Taliansku podstúpiť na operáciu, trápia ho problémy so srdcom

Operácia môže nabúrať Saganove plány počas Olympijských hier v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *