Home / SLOVENSKO / Igor Choma už nebude kandidovať na primátora Žiliny, do konca obdobia chce splniť všetky sľuby

Igor Choma už nebude kandidovať na primátora Žiliny, do konca obdobia chce splniť všetky sľuby

ŽILINA 24. januára (SITA) – Žilinský primátor Igor Choma (Smer-SD) sa už v tohtoročných komunálnych voľbách nebude opätovne uchádzať o post primátora. „Je to moje osobné rozhodnutie. Spravil som ho pred viac ako rokom. Nebudem kandidovať. Trvám na tomto stanovisku a naozaj kandidovať nebudem,“ povedal Choma pre agentúru SITA a dodal, že v poslednom roku funkcie chce dokončiť všetko to, čo rozrobil.

Odporúčame:
Progresívne Slovensko chce v parlamentných voľbách získať 20-percentnú podporu voličov

„Chcem mesto odovzdať vo veľmi dobrej kondícii. Také, ako historicky podľa mňa nikdy ani nebolo. V každom prípade chcem dostáť všetkým svojim sľubom, ktoré som v roku 2014 mojim voličom dal. Boli to štyri zásadné témy – téma areálu žilinského športu, téma bezplatnej MHD, téma cyklotrás a požičovní bicyklov a téma boja s obezitou na základných školách,“ povedal Choma.

Nominant Smeru-SD Igor Choma je primátorom Žiliny od konca roka 2010, keď vo voľbách jasne porazil vtedajšieho primátora Ivana Harmana (SDKÚ-DS).

Viac k témam: igor choma, Žilina
Zdroj: Webnoviny.sk – Igor Choma už nebude kandidovať na primátora Žiliny, do konca obdobia chce splniť všetky sľuby © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *