Home / SVET / Polícia identifikovala poslednú obeť požiaru hotela Eurostars v Prahe, príčiny stále vyšetruje

Polícia identifikovala poslednú obeť požiaru hotela Eurostars v Prahe, príčiny stále vyšetruje

PRAHA 23. januára (WebNoviny.sk) – Česká polícia identifikovala aj poslednú obeť požiaru v pražskom hoteli, pri ktorom zahynuli štyria zahraniční turisti. V utorkovom stanovisku uviedla, že je ňou žena z Južnej Kórey, ktorá sa narodila v roku 1997. Žiadne bližšie detaily neposkytla.

Pri požiari okrem nej zahynula aj ďalšia dvadsaťročná Juhokórejčanka a 21-ročný muž a dvadsaťročná žena z Nemecka. Hospitalizovať museli deväť turistov z Holandska, Turecka a Francúzska.

Odporúčame:
Požiar pražského hotela má už štvrtú obeť, v nemocnici podľahla zraneniam

Požiar vypukol v sobotu v hoteli Eurostars David na Náplavnej ulici v Prahe. Záchranári ošetrili celkovo 34 ľudí, niektorých zachraňovali aj z okenných ríms päťposchodovej budovy. Hotel sa nachádza blízko historického centra Prahy, ktoré ročne navštívia milióny turistov. Príčiny požiaru polícia stále vyšetruje.

Viac k témam: Česká republika, hotel Eurostars David, polícia, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia identifikovala poslednú obeť požiaru hotela Eurostars v Prahe, príčiny stále vyšetruje © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina ako terorista a Západ ako sponzor terorizmu. Kremeľ podľa ISW využíva napätie po tragédii v Moskve

Piatkový útok na Crocus City Hall, ku ktorému sa prihlásila extrémistická skupina Islamský štát, neprežilo prinajmenšom 143 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *