Home / SLOVENSKO / Foto: Streľbu v Petržalke stále vyšetrujú, muž zrejme zavraždil družku a potom seba

Foto: Streľbu v Petržalke stále vyšetrujú, muž zrejme zavraždil družku a potom seba

BRATISLAVA 23. januára (WebNoviny.sk) – Policajti stále pracujú na prípade pondelkovej streľby pred bytom na Rovniankovej ulici v bratislavskej Petržalke. Vyhasli tu dva mladé ľudské životy, zomreli 23-ročná žena a 26-ročný muž, ich polročné dieťa prežilo.

Na mieste zaistili aj zbraň, ktorú mal muž legálne, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. To, čo sa presne stalo, preukáže dnešná pitva.

Odporúčame:
Foto: Polícia našla po streľbe v Petržalke mŕtvu ženu a muža, nachádzalo sa pri nich aj dieťa

Ako píše polícia na svojej oficiálnej facebookovej stránke, zatiaľ sa môžeme len domnievať, že muž zavraždil svoju družku a následne otočil zbraň proti sebe.

Polícia skúma aj motív tohto činu. S prihliadnutím na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Keď to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať, dodala Mihalíková.

 

Viac k témam: Bratislava, krimi, Petržalka, samovražda, streľba, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Streľbu v Petržalke stále vyšetrujú, muž zrejme zavraždil družku a potom seba © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov

Paradajs Photo Fest je medzinárodný festival súčasnej fotografie a príbuzných médií, ktorý vypukne v Banskej Štiavnici 17. 5. 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *