Home / šport / Hokej / Výber Tipsport ligy na All Star Cup 2018 povedie Filc, kapitánom bude Radivojevič

Výber Tipsport ligy na All Star Cup 2018 povedie Filc, kapitánom bude Radivojevič

BRATISLAVA 23. januára (WebNoviny.sk) – Kapitánom výberu slovenskej hokejovej Tipsport ligy na februárovej exhibícii All Star Cup 2018 v Bratislave bude skúsený útočník Dukly Trenčín Branko Radivojevič.

V utorok predpoludním o tom na tlačovej konferencii v Bratislave informoval šéf súťaže Richard Lintner. Prezradil aj meno hlavného trénera, bude ním Ján Filc.

Odporúčame:
Tréner Vůjtek povedie výber českej extraligy na exhibícii All Star Cup 2018 v Bratislave

Koučovi majstrov sveta z Göteborgu 2002 budú pomáhať Ján Pardavý a Andrej Kmeč. Definitívny hráčsky káder bude známy v nedeľu. Obsahovať by mal mená dovedna štrnástich hráčov, zastúpenie musia mať všetky klubu Tipsport ligy.

Na podujatí, ktoré v sobotu 17. februára bude hostiť bratislavský Zimný štadión Ondreja Nepelu, sa okrem výberu slovenskej Tipsport ligy predstavia aj tímy českej extraligy, nemeckej DEL a rakúskej nadnárodnej súťaže EBEL. V tímoch všetkých štyroch líg budú chýbať hokejisti reprezentujúci svoje krajiny na ZOH v kórejskom Pjongčangu.

Viac k témam: All Star Cup 2018, Branko Radivojevič, DEL Deutsche Eishockey Liga, EBEL Erste Bank Eishockey League, hokej, Ján Filc
Zdroj: Webnoviny.sk – Výber Tipsport ligy na All Star Cup 2018 povedie Filc, kapitánom bude Radivojevič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *