Home / šport / Futbal / Insigne prepustil miesto Hamšíkovi a na lavičke SSC Neapol sa strhla ostrá slovná prestrelka

Insigne prepustil miesto Hamšíkovi a na lavičke SSC Neapol sa strhla ostrá slovná prestrelka

BERGAMO 23. januára (WebNoviny.sk) – Útočník Lorenzo Insigne nedávno vyhlásil, že dokáže prekonať rekord Slováka Marka Hamšíka v počte presných zásahov za taliansky futbalový klub SSC Neapol.

V nedeľňajšom zápase 21. kola Serie A na trávniku Atalanty Bergamo sa však nevyznamenal. Dvadsaťšesťročný Insigne ťažko niesol moment zo 74. min, keď musel prepustiť svoje miesto na ihrisku slovenskému kapitánovi SSC Hamšíkovi. Keď prechádzal okolo trénera Maurizia Sarriho, zasyčal smerom k nemu: „Ty nula“.

Odporúčame:
Video: Hamšíka nezastavila ani choroba, Neapol získal dôležité tri body

Kouč sa nedal a zakontroval: „Pokračuj rovno a sklapni.“ Insigne sa napokon na lavičke upokojil a spolu s ďalšími náhradníkmi dopozeral zápas, ktorý sa napokon skončil najtesnejším víťazstvom hostí (1:0).

Insigne by si po takomto správaní u iných trénerov už možno nezahral, no Sarri sa po stretnutí tváril, že celý incident berie s nadhľadom. „Takéto veci sú normálne. Nič zvláštne sa nestalo. Na tréningoch sa takto hádame trikrát do týždňa a vždy sa to skončí mojimi slovami na Lorenza, aby držal hubu,“ s úsmevom vyhlásil 59-ročný Sarri.

Viac k témam: Atalanta Bergamo, futbal, Lorenzo Insigne, Marek Hamšík, Maurizio Sarri, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Insigne prepustil miesto Hamšíkovi a na lavičke SSC Neapol sa strhla ostrá slovná prestrelka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *