Home / KULTÚRA / Hudba / Na maďarskom festivale Sziget sa môžete tešiť na Kendricka Lamara, Mumford & Sons aj Kygo

Na maďarskom festivale Sziget sa môžete tešiť na Kendricka Lamara, Mumford & Sons aj Kygo

BRATISLAVA 22. januára (WebNoviny.sk) – Organizátori maďarského festivalu Sziget zverejnili prvých tridsaťsedem potvrdených interpretov tohtoročného programu.

Návštevníci 26. ročníka populárneho podujatia sa môžu tešiť napríklad na amerického rappera Kendricka Lamara, anglickú folk-rockovú kapelu Mumford & Sons, nórskeho dídžeja a producenta Kyga, anglického speváka Liama Gallaghera či dánsku speváčku a skladateľku MO.

Odporúčame:
Na Colours of Ostrava prídu aj Joss Stone, Beth Ditto a Oumou Sangaré

Ďalšími potvrdenými vystupujúcimi sú Bastille, Parov Stelar, Lykke Li, The Kooks, Kaleo, Zara Larsson, Gogol Bordello, Clean Bandit, Blossoms, Milky Chance, Wolf Alice, Little Dragon, Cigarettes After Sex, Goo Goo Dolls, Fink, Seasick Steve, Above & Beyond, Nothing But Thieves, Slaves, Everything Everything, Lewis Capaldi, Lemaitre, La Femme, Alle Farben, Joe Goddard, Ummet Ozcan, Sam Feldt, Jay Hardway, The Him, WhoMadeWho, Shame a Perturbator.

Festival Sziget, ktorý počas minulotýždňového odovzdávania European Festival Awards ocenenie za line-up roka, sa uskutoční od 8. do 15. augusta v Budapešti. Vstupenky sú už v predaji.

Informácie agentúre SITA poskytla PR manažérka festivalu Silvia Turnerová.

Viac k témam: festival, Kendrick Lamar, Kygo, Maďarsko, Mumford & Sons, Sziget
Zdroj: Webnoviny.sk – Na maďarskom festivale Sziget sa môžete tešiť na Kendricka Lamara, Mumford & Sons aj Kygo © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ceny Grammy 2024 patrili ženám, Taylor Swift zlomila rekord a prvý gramofónik si odniesla aj Miley Cyrus (video+foto)

Už 66. ročník udeľovania cien Grammy sa uskutočnil v Los Angeles. Časť ceremónie v Cypto.com Arene, ktorú vysielali v televízii, moderoval Trevor Noah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *