Home / šport / Futbal / O mladého útočníka Nitry Filipa Balaja sa zaujíma Žilina aj Dunajská Streda

O mladého útočníka Nitry Filipa Balaja sa zaujíma Žilina aj Dunajská Streda

BRATISLAVA 22. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalista a hráč FC Nitra Filip Balaj si s najväčšou pravdepodobnosťou už v jarnej časti sezóny 2017/2018 neoblečie dres klubu spod Zobora.

O služby reprezentanta SR do 21 rokov prejavil interes MŠK Žilina, podľa informácie športového spravodajstva RTVS by mal v utorok odcestovať s výpravou úradujúceho majstra na sústredenie do Dubaja.

Odporúčame:
Aktualizované: Vestenický mieri z Poľska do Fortuna ligy, v jarnej časti sezóny si bude obliekať dres FC Nitra

Talentovaný 20-ročný útočník (nar. 2. augusta 1997), ktorý v drese nováčika Fortuna ligy z Nitry strelil v jesennej časti tohto ročníka 6 gólov, však zvažuje dve ponuky. O futbalistu, pochádzajúceho z Novej Vsi nad Žitavou, sa podľa webu mynitra.sme.sk zaujíma aj ďalší klub najvyššej slovenskej súťaže FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Balaj, ktorý dal v druholigovej sezóne 2016/2017 za Nitru 20 gólov, nefiguroval v sobotňajšom prípravnom súboji pri prehre 0:2 so Zbrojovkou Brno v zostave trénera Ivana Galáda. „O hráča prejavili záujem Žilina a Dunajská Streda. Šanca, že ´Bali´ bude na jar hrať v Nitre, je dosť malá,“ uvádza web mynitra.sme.sk.

Viac k témam: FC DAC 1904 Dunajská Streda, FC Nitra, Filip Balaj, Fortuna liga, futbal, MŠK Žilina
Zdroj: Webnoviny.sk – O mladého útočníka Nitry Filipa Balaja sa zaujíma Žilina aj Dunajská Streda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *