Home / šport / Hokej / Kohút, Šatan a Lintner rokovali o Országhovi aj Tipsport lige počas zimnej olympiády

Kohút, Šatan a Lintner rokovali o Országhovi aj Tipsport lige počas zimnej olympiády

BRATISLAVA 22. januára (WebNoviny.sk) – Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút, generálny manažér hokejových reprezentácií SR Miroslav Šatan a riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner v pondelok predpoludním za rokovacím stolom diskutovali o riešeniach aktuálnych komplikovaných situácií v slovenskom hokeji.

Odporúčame:
„Barani“ uvoľnia trénera Országha na olympiádu v Pjongčangu, ale majú podmienku

Hovorili predovšetkým o účasti či neúčasti asistenta trénera SR Vladimíra Országha na blížiacich sa februárových zimných olympijských hrách v juhokórejskom Pjongčangu a o prerušení či neprerušení slovenskej Tipsport ligy počas ZOH. Po rokovaní je situácia na dobrej ceste k vyriešeniu v prospech všetkých strán.

Odporúčame:
Šatan chce mimoriadny výbor, „barani“ neuvoľnením Országha na olympiádu možno porušila Stanovy

„Bola to priateľská, konštruktívna diskusia. Hľadali sme najvhodnejšie riešenia a tie ideme predostrieť Výkonnému výboru SZĽH a zástupcom Pro-Hokeja vo štvrtok, aby slovenská hokejová reprezentácia mala ideálne podmienky počas reprezentovania našej krajiny na ZOH a aby zároveň extraligové kluby neutrpeli ujmu,“ povedal Kohút, doplnil ho Lintner: „Išli sme pracovať na slovenskom hokeji, aby sme riešili aj takéto ťažké situácie. Štvrtok bude ukážka toho, že vieme ťahať za jeden povraz. Odprezentujeme kompromis, ktorý bude výhodný pre všetkých.“ SZĽH a Pro-Hokej predostrú riešenie situácie Výkonnému výboru SZĽH vo štvrtok predpoludním. Po skončení zasadnutia oboznámia verejnosť s výsledkom na tlačovom brífingu.

Informácie sú z tlačovej správy SZĽH.

Viac k témam: hokej, Martin Kohút, Miroslav Šatan, Richard Lintner, slovenská hokejová reprezentácia, SZĽH Slovenský zväz ľadového hokeja, Tipsport liga, Vladimír Országh, Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja (VV SZĽH), ZOH Zimné olympijské hry 2018 v Pjongčangu
Zdroj: Webnoviny.sk – Kohút, Šatan a Lintner rokovali o Országhovi aj Tipsport lige počas zimnej olympiády © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zvolenskí hokejisti sa udržali pri živote, zápas Nitry a Popradu rozhodli samostatné nájazdy (video)

Zvolenskí hokejisti odmietli koniec sezóny, keď po prvý raz zdolali hráčov Michaloviec (3:2).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *