Home / šport / Hokej / Priame prenosy St. Nicolaus 1. hokejovej ligy SR vďaka novej spolupráci SZĽH a Streamovacej služby Fanseat

Priame prenosy St. Nicolaus 1. hokejovej ligy SR vďaka novej spolupráci SZĽH a Streamovacej služby Fanseat

BRATISLAVA 22. januára 2018 (WBN/PR) – Športovno-zábavná streamovacia služba Fanseat a Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) nadviazali spoluprácu, ktorej výsledkom budú živé vysielania zo všetkých zostávajúcich zápasov St. Nicolaus 1. hokejovej ligy SR v sezóne 2017/2018.

Fanúšikovia slovenského hokeja budú mať vďaka streamovacej službe Fanseat možnosť sledovať zápasy St. Nicolaus 1. hokejovej ligy, druhej najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku, v priamom prenose. V St. Nicolaus lige hrá 10 tímov, ktoré počas sezóny a v play-off odohrajú celkovo 260 zápasov. Fanseat bude úzko spolupracovať so slovenskou produkčnou službou, ktorá živé vysielanie zostávajúcich 65 zápasov sezóny zabezpečí technicky. K dispozícii bude kameraman, ako aj slovenský komentátor, ktorého poskytnú jednotlivé kluby.

Živé vysielanie zápasov bude na Fanseate – www.fanseat.com – prístupné od 40. kola, ktoré sa bude hrať v stredu 24. januára, až po finále play-off sezóny 2017/2018. Fanúšikovia si v priamom prenose budú môcť vychutnávať nielen zápasy St. Nicolaus ligy, ale aj mnohé ďalšie zahraničné športové podujatia. Tešiť sa môžu na Saxoprint Ligue Magnus (elitnú francúzsku hokejovú ligu), Mestis (druhú najvyššiu hokejovú ligu vo Fínsku), Korisliiga (elitnú fínsku basketbalovú ligu), Euromillions Basketball League (elitnú belgickú basketbalovú ligu) či BENE-League (elitnú belgicko-holandskú hádzanársku ligu). Fanúšikovia budú môcť zápasy a rôzne športové podujatia, vysielané na Fanseate, sledovať odkiaľkoľvek na svete. Služba prichádza na Slovensko s mesačným predplatným 7,99 €, pričom prvý mesiac bude zadarmo.

Jean-Maël Gineste, generálny manažér spoločnosti Fanseat pre západnú Európu:

„Partnerstvo so Slovenským zväzom ľadového hokeja je pre nás skvelou príležitosťou, ako pre Fanseat získať nových športových fanúšikov zo Slovenska a zároveň posilniť naše portfólio o ďalšiu hokejovú ligu. Sme veľmi radi, že sa SZĽH rozhodol s nami spolupracovať pri historicky prvej produkcii živého vysielania St. Nicolaus 1. hokejovej ligy. Teší nás, že sa rozhodol posunúť hokej, ligu, ako aj kluby na Slovensku na vyšší level.”

Martin Kohút, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja:

„Uzavretie partnerstva s Fanseatom môže byť jedným z míľnikov rozvoja druhej najvyššej ligy na Slovensku. Po vstupe spoločnosti St. Nicolaus ako hlavného partnera ligy je nadviazanie tejto spolupráce ďalším dôkazom toho, že sa kvalita ligy zvyšuje. Veríme, že spolupráca s Fanseatom pomôže lige v lepšej propagácii nielen medzi slovenskými, ale aj medzinárodnými hokejovými fanúšikmi.”

Viac k témam: hokej, SZĽH Slovenský zväz ľadového hokeja
Zdroj: Webnoviny.sk – Priame prenosy St. Nicolaus 1. hokejovej ligy SR vďaka novej spolupráci SZĽH a Streamovacej služby Fanseat © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *