Home / POLITIKA / VEĽKÉ ODHALENIE: POLITIK praktizoval homosexuálny styk s cudzincami. Aj preto podporuje imigrantov

VEĽKÉ ODHALENIE: POLITIK praktizoval homosexuálny styk s cudzincami. Aj preto podporuje imigrantov

Šokujúce odhalenie, ktoré sa priamo dotýka jedného zo slovenských politikov sme obdržali do DENNÍKa POLITIKA. Presný popis stretnutí politika s cudzími štátnymi príslušníkmi v období august až december 2017 vzbudzuje dojem, že by mohlo ísť o zjavnú snahu zdiskredidovať tohto politika z titulu jeho homosexuálnych stykov s cudími štátnymi príslušníkmi ale…

Predložené podklady sú natoľko presvedčivé a závažné, že považujeme za potrebné túto informácu zverejniť aj vzhľadom na ochranu Slovenskej republiky. Je totiž viac ako pravdepodobné, že podobné materiály týkajúce sa tohoto politika obdržali aj iné média a nikde o týchto informáciách nebola ani zmienka.

Považujeme za potrebné vec riešiť vec takýmto zverejnením kvôli ochrane Slovenskej republiky avšak nateraz vzhľadom na ochranu mena a osobnosti meno politika sa redakcia DENNÍKa POLITIKA rozhodla, že dokiaľ neobdržíme potvrdenie týchto skutočností aj z ďalších dvoch nezávislých zdrojov, nezveréjnime identitu tejto osoby aj keď ňou redakcia disponuje.

To, že iné médiá nezverejnili žiadnu informáciu o tomto politikovi môže znamenať, že majú obavy z tohto vysokopostaveného politika alebo môže ísť o širší kontext vecí. Dotknutý politik sa totiž už niekoľkokrát vyjadril pozitívne k migrácii a podporil migrantov.

„Chúlostivé informácie z osobného života politikov vždy slúžili k nátlaku na politikov. To by mohlo vysvetľovať aj podporné vyjadrenia monitorovaného politika vo veciach migrácie,“ uviedol bývalý vysokopostavený funkcionár tajných služieb na dopyt nášho redaktora. 

Ďakujeme za TIP a neváhajte nám vaše tipy zasielať ďalej na tipydodennika@dennikpolitika.sk

Jpp.

 

 

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *