Home / šport / Tenis / Hantuchová si zahrá na Australian Open, so Sánchezovou-Vicariovou sa predstaví v súťaži legiend

Hantuchová si zahrá na Australian Open, so Sánchezovou-Vicariovou sa predstaví v súťaži legiend

MELBOURNE 13. januára (WebNoviny.sk) – Slovenská už iba bývalá tenistka Daniela Hantuchová si zahrá v súťaži legiend v rámci úvodného grandslamového turnaja novej sezóny Australian Open na tvrdom povrchu v Melbourne (15. – 28. januára).

Spojí svoje sily so Španielkou Arantxou Sánchezovou-Vicariovou, s ktorou bola na tomto podujatí vo finále štvorhry v sezóne 2002.

Odporúčame:
Karolína Schmiedlová je blízko hlavnej súťaže Australian Open, postúpila do finále kvalifikácie

Veľmi sa teším, že odštartujem túto časť mojej kariéry na Australian Open. Vrchol môjho pôsobenia vo dvojhre sa totiž udial práve v Melbourne, kde som bola v roku 2008 v semifinále. Bude zábavné vrátiť sa teraz v uvoľnenejšom rozpoložení,“ povedala pre web turnaja niekdajšia päťka oboch svetových rebríčkov Hantuchová.

Súperenia v tejto vekovej kategórii sa začnú počas „stredného“ víkendu 20. – 21. januára. Už je známe, že v ženskej sekcii sa okrem spomenutého dua predstavia Američanky Martina Navrátilová a Lindsay Davenportová, Rakúšanka Barbara Schettová a domáce Rennae Stubbsová a Nicole Bradtkeová.

Viac k témam: Australian Open, Daniela Hantuchová, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Hantuchová si zahrá na Australian Open, so Sánchezovou-Vicariovou sa predstaví v súťaži legiend © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *