Home / šport / Hokej / Americkým parašutistom sa nepáči názov tímu Vegas Golden Knights, poškodzujú ich značku

Americkým parašutistom sa nepáči názov tímu Vegas Golden Knights, poškodzujú ich značku

LAS VEGAS 13. januára (WebNoviny.sk) – Armádny zbor parašutistov USA bojuje proti identite nového hokejového tímu zámorskej NHL Vegas Golden Knights.

Americkí armádni parašutisti si myslia, že názov hokejového tímu môže poškodiť ich značku, pretože práve oni sú už od roku 1969 známi ako Golden Knights.

Odporúčame:
Americkým parašutistom sa nepáči názov tímu Vegas Golden Knights, poškodzujú ich značku

Parašutistom sa nepáči ani farebná kombinácia hokejistov, ktorá sa podobá tej ich, a údajne sú odhodlaní s prípadom zájsť až pred súd. Zatiaľ sa so sťažnosťou obrátili iba na Patentový úrad USA.

Jednoznačne nesúhlasíme s tvrdením, že je možné si pomýliť parašutistický zbor Army Golden Knights s profesionálnym hokejovým tímom. Tieto dva subjekty spolu existujú už rok a dosiaľ sme nezaznamenali žiadnu sťažnosť, že niekto prišiel na náš zápas a očakával, že uvidí parašutistov a nie hokejistov,“ uviedli podľa USA Today zástupcovia nováčika NHL v oficiálnom vyhlásení.

Viac k témam: hokej, NHL, Vegas Golden Knights
Zdroj: Webnoviny.sk – Americkým parašutistom sa nepáči názov tímu Vegas Golden Knights, poškodzujú ich značku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *