Home / SLOVENSKO / Štúrovčan trikrát bodol ženu do chrbta, zranenie si všimla až ráno po útoku

Štúrovčan trikrát bodol ženu do chrbta, zranenie si všimla až ráno po útoku

BRATISLAVA/ŠTÚROVO 12. januára (WebNoviny.sk) – Krvavý incident sa v uplynulých dňoch odohral v záhradnej chatke v Štúrove. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, ešte v utorok 9. januára 38-ročný muž trikrát pichol do chrbta 52-ročnú ženu.

Odporúčame:
Gašpar prehovoril o možnom motíve Kosíka označiť Lexu, že nariadil únos Kováča ml.

Tá si po útoku ľahla spať a až ráno zbadala, že je od krvi. Peši sa vybrala do mesta, kde stretla známu a tá jej zavolala záchranku. Ženu previezli do novozámockej nemocnice. V stredu policajti Štúrovčana zadržali a putoval do cely.

Keďže bol opitý, vyšetrovateľ ho mohol vypočuť až na ďalší deň a následne ho obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví. Spracoval aj podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri až 10 rokov.

Viac k témam: Polícia SR, útok
Zdroj: Webnoviny.sk – Štúrovčan trikrát bodol ženu do chrbta, zranenie si všimla až ráno po útoku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov

Paradajs Photo Fest je medzinárodný festival súčasnej fotografie a príbuzných médií, ktorý vypukne v Banskej Štiavnici 17. 5. 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *