Home / šport / Futbal / Róbert Mak odohral svoj 100. súťažný zápas v drese gréckeho PAOK Solún

Róbert Mak odohral svoj 100. súťažný zápas v drese gréckeho PAOK Solún

SOLÚN 10. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak odohral svoj oficiálne 100. súťažný duel v gréckom klube PAOK Solún. Stalo sa tak v utorkovom zápase Gréckeho pohára proti tímu Trikala (2:1).

Jeden zápas mu odpočítali

Niektoré zdroje uviedli, že to bol už 101. zápas s jeho účasťou, keď do štatistiky započítali aj semifinálové stretnutie Gréckeho pohára proti Olympiakosu (2. marca 2016) , ktorý bol za stavu 1:2 predčasne ukončený a vzápätí skontumovaný v prospech hostí pomerom 3:0.

Odporúčame:
Dúbravka by sa mohol zo Sparty sťahovať do Premier League, vyhliadol si ho tréner Benítez

V tomto stretnutí Mak hral a aj skóroval. Oficiálne tak prišiel o gól, ako aj o jeden štart. Informovala o tom Makova webstránka. „Som veľmi rád, že som absolvoval stý štart za PAOK,“ uviedol bratislavský rodák na svojom oficiálnom webe.

Ospevuje fantastických fanúšikov

„Už pri príchode do klubu v lete 2014 som bol nadšený. Navyše, hneď v mojom prvom stretnutí za PAOK som skóroval. Na ktorý duel si spomínam najradšej? Asi na odvetné stretnutie Európskej ligy z jesene 2015, keď sme po mojom góle vyhrali v Dortmunde 1:0,“ pokračoval 26-ročný futbalista. „Keď sa spomenie PAOK, okamžite myslím na fanúšikov. Sú fantastickí, iba ťažko opísať pocit, keď hráte na našom vypredanom štadióne Toumba,“ dodal Mak.

Na začiatku odvetnej časti aktuálneho ročníka gréckej ligy je PAOK tretí, avšak na vedúci Olympiakos má iba jednobodové manko. „Je to jednoduché: ak vyhráme všetky zostávajúce zápasy, získame majstrovský titul… Urobíme všetko pre to, aby sme potešili našich priaznivcov, aby sme sa mohli po sezóne spolu oslavovať,“ uzavrel slovenský útočník.

Makove súťažné zápasy za PAOK

Grécka liga: 71/16 (30/7 + 28/7 + 13/2)

Grécky pohár: 9/5 (1/0 + 5/4 + 3/1)

Európska liga: 20/11 (4/1+ 12/9 + 4/1)

Spolu: 100 zápasov/32 gólov

Viac k témam: futbal, PAOK Solún, Robert Mak
Zdroj: Webnoviny.sk – Róbert Mak odohral svoj 100. súťažný zápas v drese gréckeho PAOK Solún © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *