Home / SLOVENSKO / Cesta medzi Starou Ľubovňou a Hniezdnym bola neprejazdná, jeleň spôsobil nehodu dvoch áut

Cesta medzi Starou Ľubovňou a Hniezdnym bola neprejazdná, jeleň spôsobil nehodu dvoch áut

POPRAD 4. januára (WebNoviny.sk) – Cesta medzi Starou Ľubovňou a obcou Hniezdne (cesta I/77) je po večernej dopravnej nehode už v jednom jazdnom pruhu prejazdná.

Ako ďalej agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, nehoda sa týkala dvoch vozidiel, na mieste zasahovalo šesť hasičov s dvoma kusmi hasičskej techniky.

Jedno vozidlo bolo prevrátené na streche, druhé bolo po zrážke s lesnou zverou, ktorá skončila na predných sedadlách, išlo zrejme o jeleňa,“ uviedol. V automobile po zrážke so zverou boli dve zranené osoby, v prevrátenom jedna. „Všetkých troch zranených odviezla záchranná zdravotná služba,“ dodal. Polícia zatiaľ nevie, či tieto nehody na seba nadväzovali.

Viac k témam: dopravná nehoda, nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Cesta medzi Starou Ľubovňou a Hniezdnym bola neprejazdná, jeleň spôsobil nehodu dvoch áut © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *