Home / šport / KHL / Tomáš Hrnka odchádza z HC Slovan Bratislava na hosťovanie do Banskej Bystrice

Tomáš Hrnka odchádza z HC Slovan Bratislava na hosťovanie do Banskej Bystrice

BANSKÁ BYSTRICA 24. decembra (WebNoviny.sk) – Káder úradujúceho slovenského hokejového šampióna HC ’05 iClinic Banská Bystrica rozšíril útočník Tomáš Hrnka.

Dvadsaťšesťročný center nastúpil za „baranov“ už v piatok na ľade Žiliny a na triumfe svojho tímu 5:2 sa podieľal gólom aj asistenciou. Hrnka zostáva kmeňovým hráčom Slovana Bratislava, pod Urpínom je na hosťovaní.

Odporúčame:
HC Slovan Bratislava má bod z gólovej naháňačky, Avtomobilistu podľahol po predĺžení

„Slovan mal záujem o vyskúšanie Patrika Lampera. Keďže Paťo uz viac sezón odvádza konštantne pre náš klub veľmi kvalitnú robotu, rozhodli sme sa, že nebudeme proti. Myslime si, že si to zaslúži a štarty v KHL určite zvýšia jeho šancu reprezentovať Slovensko na olympiáde. Súčasťou dohody so Slovanom bol príchod Tomáša Hrnku do Banskej Bystrice na rovnaké obdobie ako bude Paťo v Bratislave.“ povedal na margo Hrnkovho príchodu riaditeľ klubu Michal Longauer.

Informuje o tom oficiálny facebook klubu HC ’05 iClinic Banská Bystrica.

Viac k témam: HC ’05 iClinic Banská Bystrica, HC Slovan Bratislava, hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Tipsport liga, Tomáš Hrnka
Zdroj: Webnoviny.sk – Tomáš Hrnka odchádza z HC Slovan Bratislava na hosťovanie do Banskej Bystrice © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *