Home / šport / Futbal / Návrat slovenského reprezentanta Bénesa sa odkladá, po zranení ešte nezačal trénovať s loptou

Návrat slovenského reprezentanta Bénesa sa odkladá, po zranení ešte nezačal trénovať s loptou

BRATISLAVA 18. decembra (WebNoviny.sk) – Návrat slovenského futbalového reprezentanta v službách nemeckej bundesligovej Borussie Mönchengladbach Lászlóa Bénesa do kolotoča súťažných zápasov sa odkladá, zrejme minimálne o dva mesiace.

Odporúčame:
Video: Hamšíkovi k 115. gólu za SSC Neapol gratuloval aj legendárny Maradona

Dvadsaťročný stredopoliar absentuje na trávnikoch od septembra pre zranenie piatej metatarzálnej kostičky ľavého priehlavku a následnú operáciu. Pôvodná prognóza hovorila o trojmesačnej pauze. „Ešte som nezačal trénovať s loptou. Problémy už nemám, noha je v poriadku, len sa na to ešte jednoducho necítim,“ povedal Bénes pre denník Šport.

„Rehabilitácia ide super, som spokojný, ale na návrat to ešte nie je. S výnimkou stredy mám každý deň dva tréningy a keď si toho naložím veľa, cítim, že noha je unavená. Ak bude všetko dobré a noha ma nebude bolieť – čo by som musel riešiť s lekármi – tak koncom januára by som sa mohol vrátiť do plného tréningu. S tým, že v polovici februára by som mohol byť pripravený zasiahnuť do zápasu,“ doplnil pre Šport dunajskostredský rodák Bénes.

 

Viac k témam: Borussia Mönchengladbach, futbal, I. bundesliga, László Bénes
Zdroj: Webnoviny.sk – Návrat slovenského reprezentanta Bénesa sa odkladá, po zranení ešte nezačal trénovať s loptou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *