Home / SLOVENSKO / Lámete si hlavu nad vianočným darčekom pre muža? Máme originálne riešenie

Lámete si hlavu nad vianočným darčekom pre muža? Máme originálne riešenie

27.11.2020 (Webnoviny.sk) – Pre mnohých sa blíži najkrajšie obdobie roka a s tým spojené hľadanie tých najlepších darčekov. Každoročne rozmýšľate, čím potešíte svojich blízkych, ale vám už pomaly dochádzajú nápady? Stavíte na overenú (ne)chcenú klasiku – kozmetiku, pyžamo, ponožky, alebo vyskúšate niečo nové a nápadité?

Väčšina mužov si všetko potrebné kúpi už počas roka a nečaká na príchod Ježiška, čím sa stáva výber darčeka o niečo zložitejším. Ale nenechajte sa tým odradiť. Dáme vám pár jednoduchých tipov, ktorých sa oplatí držať.

1. Vyberajte darček, akoby nebol pre vás ?

Zásadnou chybou, ktorú zvykneme robiť pri kúpe darčeka je, že ho vyberáme podľa vlastného vkusu a preferencií. Pravdou však ostáva, že tento darček nie je pre vás. Skúste sa preto zamyslieť, čo by mohlo urobiť radosť obdarúvanému.

2. Spomeňte si, čo už má

Niekedy je celkom náročné orientovať sa v darčekoch, ktoré váš blízky za posledné roky dostal. Minimálne zaspomínajte na tie od vás, aby ste sa neopakovali.

3. Prekvapte ho

Čo ho pod stromčekom ozaj prekvapí? Chce to niečo mužné, originálne, praktické a ideálne, keď sa to dá celé rozbiť. Nielen darček môže byť jedinečný, ale už aj cesta k jeho rozbaleniu. Na baliaci papier a mašľu si muži príliš nepotrpia – poriadny chlap si zaslúži poriadne balenie. S touto debnou s páčidlom zabodujete rovno dvakrát! Nie je nad to prebiť sa k darčeku vlastnými silami, no a potom ešte raz, keď zistí, aký zážitok ste mu vybrali.

Toto balenie nielen zabaví, ale aj navnadí na obsah bedne, ktorá zahŕňa tematické tričko, darčekovú skladačku s personalizovaným venovaním a poukazom na parádny zážitok podľa vášho výberu. Jednoducho „must have“ prekvapenie.

Pripravte si pre svojich blízkych poriadne vianočné prekvapenie – potešia sa darčeku a aj tomu, že ste v ich v živote.

Informačný servis

Viac k témam: Adrop, darček, darček pre muža, PR, Vianoce
Zdroj: Webnoviny.sk – Lámete si hlavu nad vianočným darčekom pre muža? Máme originálne riešenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľká noc je najstarším a najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Poznáte jej históriu a pôvod?

Vysvetlenie pôvodu názvu „veľká“ treba hľadať v časoch otroctva Židov v starovekom Egypte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *