Home / KULTÚRA / Film a TV / Sheen žaluje noviny National Enquirer za článok, že sexuálne napadol Haima

Sheen žaluje noviny National Enquirer za článok, že sexuálne napadol Haima

NEW YORK 10. decembra (WebNoviny.sk) – Americký herec Charlie Sheen žaluje americké noviny National Enquirer. Tie zverejnili článok, v ktorom ho obviňujú zo sexuálneho napadnutia zosnulého herca Coreyho Haima. V žalobe, ktorú podal v piatok v Los Angeles, označil tvrdenia za absurdné a odporné.

Odporúčame:
Charlie Sheen sa nesmie približovať k bývalej snúbenici

Vydanie z 8. novembra obsahuje citáciu herca Dominicka Brasciu, ktorý uviedol, že Sheen napadol Haima ako tínedžera, pričom on sám mal v tom čase okolo dvadsiatky. Haim zomrel v roku 2010. Obaja účinkovali v snímke Lucas (1986), pričom podľa Brasciu sa incident stal počas produkcie filmu. Päťdesiatdvaročný rodák z New Yorku požaduje bližšie nešpecifikované odškodné.

Spoločnosť American Media Inc, ktorá vydáva noviny, v sobotu vyhlásila, že chce objasniť prípad a je rada, že môže odhaliť Sheenovu „skazenosť“.

Charlie Sheen

* vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým ako predstaviteľ sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 – 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2003 až 2011.

V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na ceny Primetime Emmy a dve na Zlatý glóbus.

Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013) alebo v seriáli Kurz sebaovládania (2012 – 2014).

Viac k témam: Charlie Sheen, National Enquirer
Zdroj: Webnoviny.sk – Sheen žaluje noviny National Enquirer za článok, že sexuálne napadol Haima © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *