Home / šport / Ostatné športy / Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus

Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus

25.11.2020 (Webnoviny.sk) – Úvodný víkend nového ročníka Svetového pohára v biatlone vo fínskom Kontiolahti bude bez sestier Paulíny a Ivony Fialkových.

Dôvodom majú byť pozitívne testy na koronavírus v ich tíme. Informoval o tom facebookový profil Šport v RTVS. Informácia je prekvapujúca aj vzhľadom na to, že Paulína ešte v utorok informovala, že „…pozitívny test u niektorého z členov tímu nebude znamenať vylúčenie z pretekov aj pre ostatných. Tí zostanú len v pozorovaní,“

Sestry Fialkové sa na štart nového ročníka SP pripravovali vo švédskom Idre a do Kontiolahti sa presúvali s nemalými ambíciami. „Vo Švédsku bolo super, dobré podmienky. Sem-tam nás potrápili strelnica a vietor, ale to k tomu patrí. Som zvedavá, čo z toho vzíde na prvých pretekoch Svetového pohára,“ uviedla Paulína Fialková pre RTVS.

V sobotu budú v Kontiolahti na programe vytrvalostné preteky žien na 15 km a mužov na 20 km. O deň neskôr prídu rad rýchlostné preteky žien na 7,5 km a mužov na 10 km. V Kontiolahti sa uskutoční aj kompletné 2. kolo SP, a to v dňoch (3.- 6. 12.).

Viac k témam: biatlon, Svetový pohár v biatlone, zimné športy
Zdroj: Webnoviny.sk – Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *