Home / SLOVENSKO / Vodič zišiel na nespevnenú časť vozovky a narazil do zvodidiel, pri náraze ho vymrštilo z auta (foto)

Vodič zišiel na nespevnenú časť vozovky a narazil do zvodidiel, pri náraze ho vymrštilo z auta (foto)

25.11.2020 (Webnoviny.sk) – Tragická nehoda sa stala v utorok podvečer na rýchlostnej ceste medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom. O život prišiel 52-ročný vodič.

Ako informovala banskobystrická krajská polícia, šofér pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť, zišiel na nespevnenú časť vozovky a narazil do zvodidiel vľavo. Následne ho odrazilo do zvodidiel na pravej strane, kde sa vozidlo zastavilo.

Pri náraze vodiča vymrštilo z auta, pričom utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Presné okolnosti polícia vyšetruje.

Viac k témam: dopravná nehoda, rýchlostná cesta R1
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič zišiel na nespevnenú časť vozovky a narazil do zvodidiel, pri náraze ho vymrštilo z auta (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *