Home / SLOVENSKO / Figu borovú máme, je to cesta do pekla, kritizuje Matovič pandemický plán Sulíka

Figu borovú máme, je to cesta do pekla, kritizuje Matovič pandemický plán Sulíka

23.11.2020 (Webnoviny.sk) – Plán strany Sloboda a Solidarita (SaS) je podľa predsedu vlády Igora Matoviča (OĽaNO) nezodpovedný a je to „cesta do pekla“.

Viac o téme: Koronavírus

Povedal to pred stredajším rokovaním Ústredného krízového štábu. Premiér doplnil, že ak by plán SaS platil, tak západné Slovensko by mohlo byť zelené a nezaujíma ho, že na východ od Nitry to „horí“. Treba sa podľa neho pozerať na to, či sa neplnia nemocnice.

Premiér plán ministra hospodárstva a šéfa SaS Richarda Sulíka kritizuje. Podľa neho totiž len okopíroval niečo z Česka, niečo z ministerstva zdravotníctva a urobil kompilát. „Figu borovú máme plán,“ povedal predseda vlády. Tvrdí, že Sulíkovi nedal úlohu, aby pripravil takýto plán, ale aby priniesol alternatívu voči komunitnému testovaniu.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, minister hospodárstva SR, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Figu borovú máme, je to cesta do pekla, kritizuje Matovič pandemický plán Sulíka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *