Home / SLOVENSKO / Tragický požiar v obci Lednické Rovne má šokujúce pozadie, prípad rieši NAKA

Tragický požiar v obci Lednické Rovne má šokujúce pozadie, prípad rieši NAKA

20.11.2020 (Webnoviny.sk) – Po uhasení požiaru domu v obci Lednické Rovne, ktorý sa stal vo štvrtok 19. novembra, našli mŕtvu ženu a muža. Prípad odhalil šokujúce pozadie a rieši ho Národná kriminálna agentúra. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Vo štvrtok ráno boli po uhasení požiaru rodinného domu nájdené dve nevládne telá s viacerými bodnými a reznými ranami. Hasiči vyniesli z domu dve osoby, u ktorých bola následne vykonávaná kardiopulmonálna resuscitácia. Ďalšie tri osoby, z toho dve maloleté, utrpeli zranenia rôzneho rozsahu a previezli ich do nemocnice.

Podľa skutočností zistených na mieste spáchal skutok príbuzný, z dôvodu zlého správania sa jednej z obetí ku svojim maloletým deťom. Doplatila na to aj druhá z obetí. Podozrivého polícia zadržala a aktuálne prebiehajú procesné úkony. Viac informácií momentálne nie je možné poskytnúť, aby nedošlo k sťaženiu vyšetrovania.

Viac k témam: požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Tragický požiar v obci Lednické Rovne má šokujúce pozadie, prípad rieši NAKA © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *