Home / šport / Futbal / Útočník Salah z FC Liverpool má COVID-19, reprezentácia Egypta sa musí zaobísť bez svojej hviezdy

Útočník Salah z FC Liverpool má COVID-19, reprezentácia Egypta sa musí zaobísť bez svojej hviezdy

13.11.2020 (Webnoviny.sk) – Opora anglického futbalového klubu FC Liverpool útočník Mohamed Salah mal pozitívny test na koronavírus. Informovali o tom predstavitelia Egyptskej futbalovej asociácie na twitteri pred duelom výberu Egypta doma proti Togu v kvalifikácii o postup na Africký pohár národov. Dvadsaťosemročný Salah je najväčšou hviezdou reprezentácie Egypta.

Viac o téme: Koronavírus

Salah zatiaľ nemá žiadne príznaky

Bezprostredne po pozitívnom teste putoval do karantény a nemá žiadny príznaky ochorenia COVID-19. Keďže ďalší hráči Egypta mali negatívne výsledky, môžu sa pripravovať na sobotňajšie stretnutie.

Vedenie úradujúceho anglického šampióna zatiaľ nepotvrdilo nákazu koronavírusom u svojho ofenzívneho esa.

Klubové úspechy futbalistu

Mohamed Salah prišiel do FC Liverpool v roku 2017 z talianskeho AS Rím, predtým hral v Európe aj za taliansku Florenciu, v Anglicku za londýnsky klub FC Chelsea a vo Švajčiarsku za Bazilej.

V reprezentácii Egypta odohral už 68 duelov a strelil v nich 43 gólov. Na svojom konte má viacero klubových úspechov vrátane triumfu v Lige majstrov s Liverpoolom v ročníku 2018/2019. Nazbieral tiež mnoho individuálnych ocenení a rekordov na národnej aj medzinárodnej úrovni.

Viac k témam: COVID-19, karanténa, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Útočník Salah z FC Liverpool má COVID-19, reprezentácia Egypta sa musí zaobísť bez svojej hviezdy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *