Home / POLITIKA / Pellegriniho poslanci podporia návrh na odvolanie Krajniaka z postu ministra práce

Pellegriniho poslanci podporia návrh na odvolanie Krajniaka z postu ministra práce

21.10.2020 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 21. októbra, 14:12

Jedenásť nezaradených poslancov Národnej rady SR okolo bývalého premiéra Petra Pellegriniho (Hlas-SD) sa podpíše pod návrh na odvolávanie ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka (Sme rodina) z funkcie.

Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal Pellegrini. Rovnaký zámer avizovala aj opozičná strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD), ktorá v pléne disponuje 26 poslancami. Na zvolanie schôdze je pritom potrebný podpis minimálne 30 členov zákonodarného orgánu.

„Návrh na odvolanie pána ministra je jasný, keďže je to najväčší antisociálny minister, akého sme tu kedy mali. Boli by sme smiešni, ak by sme jeho odvolanie neiniciovali,“ doplnil nezaradený poslanec Erik Tomáš.

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak sa na svoje prípadné odvolávanie v parlamente „teší“. „Myslím si, že je to dobrá príležitosť, aby som mohol urobiť odpočet toho, ktorým skupinám obyvateľstva sme ako pomohli, keďže tej pomoci bolo dosť,“ doplnil na tlačovej konferencii Krajniak.

Viac k témam: minister práce sociálnych vecí a rodiny SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Pellegriniho poslanci podporia návrh na odvolanie Krajniaka z postu ministra práce © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *