Home / SLOVENSKO / Neseď doma a nasleduj Fusakle. Objavíš pekné miesta!

Neseď doma a nasleduj Fusakle. Objavíš pekné miesta!

20.10.2020 (Webnoviny.sk) – Vieš o tom, že nad mestom máš úplne fantastickú dizajnovú vyhliadku, z ktorej vidíš celú panorámu mesta? Ideálne na rande alebo na prechádzku s rodinou.  A čo ten nový park na vedľajšej ulici, ktorý má v strede bunker civilnej obrany z minulého režimu? Môžeš sa tam začítať do obľúbenej knihy alebo sa na vzduchu stretnúť so svojimi kamošmi. A v jednom z miest východného Slovenska sa ukrýva najrozsiahlejšia streetartová galéria!

Ako to už býva, mnoho výnimočných a zaujímavých miest sa skrýva rovno „za našimi humnami”. Sochy a umelecké plastiky od významných umelcov a umelkýň, parky a lesoparky, kde je ťažké uveriť, že sú súčasťou mesta, alebo hvezdáreň, v ktorej cesta na Mesiac trvá pár sekúnd.

Poď sa hrať do svojho mesta

Práve na objavovaní nových lokalít alebo zmene uhla pohľadu na miesta, okolo ktorých každodenne chodíme, je postavená aktivita Fusakle v meste, ktorá sa uskutoční v predposlednú októbrovú sobotu 24.10., v šiestich slovenských mestách – Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Nitre, Trnave a Žiline. Indície budú zverejnené v sobotu ráno na www.fusaklevmeste.sk a tie zavedú hľadačov za 288 plechovkami so štýlovými Fusaklami. Touto outdoorovou aktivitou upriamuje už druhý rok značka dizajnových ponožiek Fusakle pozornosť na lokálne miesta, ktoré sú niečím výnimočné a zaujímavé.

Aj tieto ťažšie časy ponúkajú príležitosť zažiť mesto inak, zahrať sa na turistu alebo objaviteľa. Plechovka s ponožkami totiž môže byť ukrytá v korune stromu, položená len tak, na lavičke, ale aj pod obrneným tankom!

Vzhľadom na obmedzený počet sa môže stať, že konzerva už bude mať svojho majiteľa. Ani v tom prípade nezúfaj, Fusakle si pripravili cenu útechy! Vyžrebujú 20 šťastlivcov, ktorí získajú pár ponožiek. Stačí sa odfotiť na mieste, podľa indícií a fotku zdieľať na svojom instagramovom profile s hashtagom #fusaklevmeste.

Všetky informácie a pravidlá sú na stránke Fusakle v meste.

Informačný servis

Viac k témam: Fusakle, Fusakle v meste, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Neseď doma a nasleduj Fusakle. Objavíš pekné miesta! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *