Home / šport / Futbal / Vladimír Weiss podstúpi operáciu kolena v Katare, sezóna sa pre neho skončila

Vladimír Weiss podstúpi operáciu kolena v Katare, sezóna sa pre neho skončila

BRATISLAVA 6. decembra (WebNoviny.sk) – V utorok 12. decembra v katarskej nemocnici Aspetar podstúpi operáciu kolena slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss.

Informáciu o termíne a mieste zákroku priniesol web Gulf Times. Krídelník katarského mužstva Al-Gharafa Weiss sa zranil 30. novembra v domácom ligovom súboji proti Al Arabi (3:1), roztrhol si predný skrížený väz.

Odporúčame:
Vladimír Weiss ml. dostal neželaný darček k narodeninám, roztrhol si predný skrížený väz

V 44. minúte som zbiehal po aute pre loptu. Noha sa mi nešťastne zasekla v trávniku, otočila sa a hneď som vedel, že to nebude dobré. Bolesť bola veľká, a preto mi bolo jasné, že niečo nie je v poriadku,“ povedal Weiss v rozhovore pre web Slovenského futbalového zväzu (SFZ) a pokračoval: „Deň po zápase som absolvoval magnetickú rezonanciu a tá ukázala, že predný krížny väz v ľavom kolene je roztrhnutý. Stále tomu nemôžem uveriť. Do poslednej chvíle som veril, že väz nebude poškodený až tak veľmi, aby som musel ísť na operáciu. Žiaľ, opak bol pravdou.

Od 30. novembra 28-ročný Bratislavčan Weiss k prognóze uviedol: „Túto sezónu už nestihnem, keďže liečba sa odhaduje na približne šesť mesiacov. Budem však robiť všetko, aby som sa na trávnik vrátil ešte silnejší. Už teraz sa neviem dočkať, keď si opäť zahrám futbal.“

Viac k témam: futbal, Vladimír Weiss ml.
Zdroj: Webnoviny.sk – Vladimír Weiss podstúpi operáciu kolena v Katare, sezóna sa pre neho skončila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *