Home / SLOVENSKO / Územím Slovenska prejdú do Poľska chorvátski vojaci, presúvať sa bude aj technika

Územím Slovenska prejdú do Poľska chorvátski vojaci, presúvať sa bude aj technika

1.6.2020 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo obrany SR upozorňuje občanov na presuny vojenskej techniky, ktoré sa na území Slovenska uskutočnia v období od 1. do 7. júna. Ozbrojené sily o tom informovali prostredníctvom statusu na sociálnej sieti.

Cez územie Slovenska sú plánované tri cestné presuny chorvátskych vojakov a techniky z Chorvátska do Poľska a z Poľska do Chorvátska v rámci rotácie a so sprievodom Vojenskej polície. Presuny sa uskutočnia 2. júna a 5.až 6. júna.

„Zdôrazňujeme, že ide o plánované presuny, ktoré boli schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky,“ uviedol rezort obrany v statuse.

Rovnako v období od 1. do 7. júna dôjde aj k trom vnútroštátnym cestným presunom vojenskej techniky na trasách Martin – Sučany a späť a Prešov – Poprad a späť.

Viac k témam: presun vojenskej techniky
Zdroj: Webnoviny.sk – Územím Slovenska prejdú do Poľska chorvátski vojaci, presúvať sa bude aj technika © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *